Find Cal Rosset on Facebook

ON ÉS EL CAMP DEL SERRAL, A SANT VICENÇ DELS HORTS

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zlVW238Ja6f8.kHNtvyXjegqg&usp=sha...

Hi ha indicades dues rutes venint de Barcelona, si hi cliqueu podreu llegir informació més precisa de com arribar al nostre hort de Sant Vicenç.

Si voleu venir en transport públic heu d'agafar les línies S33, S8, R6 o R5 dels ferrocarrils de la generalitat de Catalunya (que surten/arriben de plaça Espanya) i baixar a la parada Can Ros.
Un cop allà heu de baixar pel carrer Llobregat, creuar la carretera de Sant Boi i continuar fins al carrer del Serral. Llavors agafeu aquest carrer a mà esquerra fins al primer carrer que trobeu (C/Agricultura) i gireu a la dreta. Heu de seguir el camí cap als camps i en la bifurcació seguir a ma esquerra, fins al final del camí.

ON ES EL CAMP DE SANT BOI

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zlVW238Ja6f8.kBwOnffxJCdk&usp=sha...

En transport públic, des de Cornellà de Llobregat, podem accedir al pont per vianants que ens portarà fins a la zona agrícola del parc Agrari. Podem arribar a Cornellà en tren (Cornellà), metro (Cornellà Centre) o bé en FGC (Cornellà−Riera). Des d’allà hem de seguir pel carrer verge de Montserrat fins al pont de vianants, per passar l’autovia i el riu.

Un cop passat el pont, arribem al camí del riu, que prenem girant cap a l’esquerra. Avancem per aquest camí de terra, que transcorre paral•lel al riu Llobregat, fins que passem davant d’una masia amb una nau a ma dreta (on hi guarden un ramat d’ovelles). Llavors agafem el camí de la Ribera que passa entre mig d’aquestes dues contruccions, fins que arribem a una bifurcació, on prenem el camí de la dreta. A la següent bifurcació agafem el camí de l’esquerra com si anessim a Can Pastera però girem el primer trencall a la dreta i caminem fins on hi ha unes figueres i unes barraques. Ja hi som.

A més al mapa podeu veure les diferents rutes per arribar fins un dels aparcaments del Parc (està reservat el pas de vehicles per pagesos i serveis) i continuar caminant després. Cliqueu sobre les linies per llegir la informació.

Si ens voleu visitar truqueu-nos

Joan 671 51 88 91
Ferran 647 35 89 20